Over House of Oneness

Over House of Oneness
https://www.houseofoneness.com

Kortingscode: Blackfriday
15% korting
Op het gehele assortiment.
Bestel nu:
https://www.houseofoneness.com

Over House of Oneness

GANESHA BLISS CHOCOLAATJES
Ontdek hoe Ganesha Bliss Chocolaatjes je meenemen op een reis naar je innerlijke wereld ter zelfontdekking, persoonlijke/spirituele groei, heling en vinden van antwoorden voor je dagelijkse leven.
Ganesha staat bekend als de verwijderaar van obstakels. Dit is wat de Chocolade voor je kunnen doen. Vandaar de naam Ganesha.
Wanneer je jezelf bevrijdt van obstakels, is het mogelijk dat je leven gaat veranderen. Dit kan klein of dit kan groot zijn. Het gaat erom de inzichten vanuit je ceremonie stap voor stap te integreren.

#1 WAT IS GANESHA BLISS?
Ganesha Bliss Chocolaatjes kun je vergelijken met Choco Bliss. Deze zijn dubbel zo sterk als Choco Bliss, smaken lekkerder en zijn van een hogere kwaliteit Cacao dan Choco Bliss.
Ganesha Bliss Chocolaatjes zijn voor ceremonieel gebruik voor innerlijke heling, transformatie en groei.
Ganesha Bliss Chocolaatjes zijn gemaakt op basis van Ceremoniële Cacao om je ziel te genezen. Soms gaat therapie, coaching en praten over ons trauma niet  diep genoeg om onszelf te helen.

#2 WAAROM GANESHA BLISS?
Iedereen heeft andere en persoonlijke redenen om een Ganesha Bliss Chocolaatjes te gebruiken.
Je voelt je geroepen of nieuwsgierig. Dat is de roeping om je uit te nodigen om naar binnen te gaan.
We kunnen het niet genoeg herhalen: blockages het geeft je wat je op dit moment nodig hebt. Je voelt zelf wanneer je hier klaar voor bent.
Voor sommige mensen is het een ‘once in a lifetime experience’, voor anderen noemt het medicijn ze meerdere keren.

#3 WELKE VOORDELEN KAN GANESHA BLISS BRENGEN?
De meeste mensen doen een Ganesha Bliss Ceremony om uit hun hoofd en in hun hart te gaan.
Ganesha Bliss Chocolaatjes nemen je mee op een persoonlijke innerlijke reis met jezelf. Je kunt de geesten van de planten zien als je leraar. Het kan je inzichten, wijsheid, vreugde, rust, persoonlijke groet en meer geven.
Het is niet altijd dat je krijgt wat je zelf wilt en dat kan precies de les zijn. Het gaat erom te vertrouwen in het proces.

Bestel Nu: Ganesha Bliss Chocolaatjes - House of Oneness

MICRODOSING TRUFFELS

Microdosing kan helpen bij depressie, focus & concentratie en dichterbij jezelf komen. Wil uit je hoofd komen, meer leven uit je hart en ben je nieuwsgierig wat microdosing truffels voor jou kan doen?

Ben je al bekend met Microdosing of nog niet? Lees dan hier meer over wat Microdosing inhoudt.

Of probeer het zelf & Bestel nu!

 https://www.houseofoneness.com

#1 WAT IS MICRODOSING TRUFFELS?

Microdosing betekent dat je een microdosering van een plant medicijn neemt gedurende een bepaalde periode. Belangrijk is om een commitment te geven voor een bepaalde periode. Bijvoorbeeld 1 of 2 maanden. In deze periode zul je zien dat er een geleidelijke heling plaatsvindt en of een transformatie.

 https://www.houseofoneness.com

#2 WAAROM TRUFFELS?

Er zijn twee verschillende groepen die starten met Microdosing Truffels. De creatieve ondernemers voor focus, productiviteit en creativiteit. Anderzijds de mensen die starten voor emotionele en spirituele redenen als; depressie, beter slapen, overgang, heling, transformatie en dichterbij jezelf komen om te leven vanuit je hart.

#3 WELKE VOORDELEN KAN MICRODOSING BRENGEN?

Microdosing biedt veel verschillende voordelen op emotioneel, spiritueel en persoonlijk vlak. Het geeft je wat je nodig hebt op dat moment. Ben je nieuwsgierig welke voordelen jij kunt behalen uit Microdosing Truffels?

#4 WAT ERVAAR JE WANNEER JE DE TRUFFELS NEEMT?

Veel mensen vinden het spannend om te starten met Microdosing. Ze vragen zich af “kan ik nog wel normaal functioneren?’ In deze video vertelt Maria Johanna wat je ervaart als je start met Microdosing Truffels.

HOE GAAT MICRODOSING TRUFFELS IN ZIJN WERKING?

Je kunt verschillende ritmes kiezen bij Microdosing. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de microdosering truffels om de 2 dagen te nemen of om de dag. (Hier lees je meer over in ons E-book. We raden aan om een commitment te geven aan de periode dat je gaat microdoseren.

Meestal doe je microdosing truffels voor een periode van 1 of 2 maanden. Daarna houd je minimaal 2 weken rust. Focus je op een intentie die in je opkomt bij het nemen van je microdosering. Vertrouw er op dat krijgt wat je nodig hebt

 https://www.houseofoneness.com

DIT IS WAT MICRODOSING TRUFFELS JE KAN BRENGEN

1. Dichterbij jezelf komen

2. Innerlijke rust

3. Focus & productiviteit

4. Balans

5. Uit je hoofd, in je hart

6. Minder stress

7. Beter in je vel zitten

8. Betere nachtrust

9. En meer (you get what you need)

 https://www.houseofoneness.com

WAT ONTVANG JE ALS JE MICRODOSING TRUFFELS BESTELT?

• Truffels in de gewenste hoeveelheid

12 dagen = 1 strip, 1 maand = 3 strips, 2 maanden = 6 strips. Een strip bestaat uit 6 porties.

• Gratis Video begeleiding waarin we de mensen op weg helpen

Veel mensen vinden het spannend om met Microdosing Truffels te starten. Daarom ontvang je een gratis videoserie waarin ik (Maria Johanna) je aan de hand meeneem met hoe je start met Microdosing Truffels.

• E-book met handleiding Microdosing Truffels

Voor de meeste mensen is Microdosing Truffels nieuw. Dan is het prettig om een handleiding Microdosing Truffels te hebben als handleiding bij het Microdosing Truffels.

• Toegang tot onze Online Community

Heb je nu vragen, twijfels of wil je ervaringen delen van Microdosing Truffels? Je ben van harte welkom in onze Telegram groep waarin je kunt verbinden met andere gelijkgestemden die ook Microdosing Truffels doen via House of Oneness.

 https://www.houseofoneness.com

WAT IS MICRODOSING TRUFFELS?

Microdosing truffels houdt in dat je een microdosering truffels neemt gedurende een periode. Het is belangrijk om een ritme op te bouwen en een commitment te geven om dit voor een bepaalde periode te doen. Bij het nemen van een microdosering gaat het erom dat je geen trippend effect krijgt, maar dat je geleidelijke heling ontvangt gedurende het microdoseren.

We gebruiken de Magic Truffels Mexicana voor met microdosing traject. De psilocybine Mexicana is een van de sterkste soorten en komt van Hollandse bodem. Deze truffels staat bekend om zijn hoge kwaliteit voor het Microdoseren.

ERVARINGEN MICRODOSING

Ieder heeft een persoonlijke ervaring met Microdosing aangezien het je geeft wat je nodig hebt op dat moment. Net zoals met andere plant medicijnen. Voor de ene persoon betekent heal childhood trauma dit emoties verwerken, vermoeidheid die eruit komt, trauma’s helen, triggers verminderen, depressie helen, lekkerder in je vel komen te zitten.

Voor andere personen gaat het om concentratie, focus en productiviteit of een combinatie van allen. Het is immers en proces. In de onderstaande video’s kun je zien hoe zo’n proces Microdosing kan verlopen.

‘YOUR VISION BECOMES CLEAR ONLY INTO YOUR OWN HEART. WHO LOOKS OUTSIDE ONLY DREAMS, WHO LOOKS INSIDE AWAKES.’

https://www.houseofoneness.com

HERKEN JE DIT?

• Zit je vaak in je hoofd en negeer je de signalen uit je hart?

• Kun je meer focus gebruiken?

• Wil je werken aan een creatief project en/of ondernemersplan?

• Word je afgeleid van je werkelijke zielspad?

• Zit je niet lekker in je vel omdat je teveel zorgen maakt? Of kamp je zelfs met en depressie?

• Word je afgeleid door de buitenwereld daardoor je verbinding verliest met je hogere zelf?

• Verlang je ernaar om meer vanuit je hart te leven?

• Is het lastig voor je om innerlijke rust te vinden?• Heb je problemen met concentreren? Of heb je zelfs last van ADD of ADHD?

• Kun je hulp gebruiken om dichterbij jezelf te komen?

 https://www.houseofoneness.com

WAT KAN MICRODOSERING TRUFFELS VOOR JE BETEKENEN?

• Dichterbij jezelf komen

• Uit je hoofd komen en in je hart komen

• Innerlijke rust

• Focus en productiviteit

• Spirituele gidsing over jouw pad

• Purpose leven

• Beter slapen

• Meer in verbinding staan met je hogere zelf

• Lekkerder in je vel komen te zitten

• Depressie en ADHD (*lees ook de meest gestelde vragen onder aan de pagina)

• Scherpe randjes eraf (triggers worden gedimd)

• Hulp bij overgangsklachten (menopauze)

 https://www.houseofoneness.com

DEEL JE DIT VERLANGEN?

• Je droomt toch ook van een leven in verbinding met je ware zelf?

• Dat je in je kracht staat vol zelfvertrouwen?

• Niet meer hoeven twijfelen, maar kunnen handelen op je innerlijk weten?

• Geen medicatie om je beter te voelen, maar natuurlijke planten support zonder bijwerkingen?

• Een leven waarin je je ware potentieel kan leven?

• Dagelijkse onzin gemakkelijk aan de kant kan zetten en focus op wat er werkelijk toe doet, of dit nu werkt is of je hartsverlangens?

• En ben je nieuwsgierig hoe de microdosing een reflectie brengt om jou te laten groeien?

 https://www.houseofoneness.com

OVER MARIA JOHANNA VAN HOUSE OF ONENESS

Mijn naam is Maria Johanna en ik ben oprichtster van House of Oneness. Het is net alsof ik altijd een gevoel heb gehad alsof er iets niet klopte? Alsof er iets miste en ik wist niet wat?

Totdat plant medicijnen op mijn pad kwamen en ik spiritueel wakker werd. Ik miste de verbinding met mijn ziel en was onbewust op zoek naar mijn zielsmissie.

Verschillende plant medicijnen hebben mij geholpen de verbinding met jezelf te herstellen en mijn zielspad te bewandelen.

Voor mij is genezing vanuit de natuur iets heel logisch. Ik zie het niet als een alternatief, maar als de originele heling die eeuwenoud is. Het helpt je om te zijn wie je bent.

Microdosing helpt mij persoonlijk bij meer focus en ik ervaar sterke spirituele gidsing. Je krijgt iedere keer wat je nodig hebt.

Microdosing Truffels helpt je om beter te kunnen voelen. En soms voel je bijvoorbeeld dat het tijd is voor een dagje rust, een goeie wandeling in de natuur, een familiebezoek of simpelweg plezier maken. Microdosing truffels brengt voor mij balans, acceptatie en meer innerlijke rust

 https://www.houseofoneness.com

Bezorging & levering

Al onze pakketjes worden met zorg, liefde en veel aandacht ingepakt. Verzending geschiedt met PostNL en DHL (express). Alle pakketjes passen in de brievenbus en toch komt het wel eens voor dat PostNL en DHL (express) de pakketjes niet juist bezorgen. Dit is afhankelijk van in welk land wij leveren. Ieder gebied kan weer andere leveringsvoorwaarden hebben. Soms worden er extra kosten in rekening gebracht door de bezorger.  

Wij kunnen niet garant staan voor de manier waarop het pakketje bezorgd wordt aangezien wij dit uitbesteden. Hetzelfde geldt voor de leveringstijd, wanneer de bezorging plaatsvindt en of je hiervoor thuis aanwezig moet zijn, dan wel moet tekenen voor ontvangst. Na je bestelling ontvang je een track & trace code. Heb je deze niet ontvangen, controleer je spam of ongewenste email. Wij hebben geen fysieke winkel waar je onze producten kunt afhalen

MEEST GESTELDE VRAGEN OVER MICRODOSING TRUFFELS

Let op: House of Oneness stelt zichzelf niet aansprakelijk voor de informatie in deze Q&A, wij geven enkel advies vanuit onze eigen ervaring en die van experts. Wanneer je medicatie gebruikt of lijdt aan ernstige psychische klachten raden wij ten alle tijden aan om eerst een arts te raadplegen.

Wilt u meer informatie, wenst u een bestelling te doen of heeft u vragen?

Bezoek onze website:  

https://www.houseofoneness.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *